Nul op de Meter (NoM)

NVT Onderhoudsgroep

Een huis dat evenveel energie opwekt als verbruikt is energieneutraal, oftewel Nul op de Meter (NoM). NVT Onderhoudsgroep heeft als visie dat een woning zónder netto energieverbruik de toekomst heeft. Isoleren, ventileren en duurzaam energie opwekken; het zijn de belangrijke thema’s van vandaag. Wij staan voor ultieme Nul op de Meter oplossingen en adviseren u hier graag over. NVT Onderhoudsgroep maakt – om NoM te behalen – onder andere gebruik van duurzame energie. Duurzame energie is de verzamelnaam voor energie uit hernieuwbare bronnen.

U kunt hierbij denken aan warmte –en koude bronnen, biomassa, zon, wind, bodem en water. Deze bronnen leveren elektriciteit, (bio)gas en warmte. Of een combinatie van deze aspecten. Door gebruik te maken van duurzame, hernieuwbare energie hebben we minder energie uit fossiele bronnen nodig. De voorraad bijvoorbeeld kolen, olie en gas raakt immers ooit uitgeput, en verbranding van fossiele brandstoffen schaadt het milieu. Ze veroorzaken klimaatverandering. Binnen de bebouwde omgeving wordt een groot deel van de CO2 uitstoot veroorzaakt door fossiele brandstoffen. NVT Onderhoudsgroep heeft als ambitie om dit te reduceren.

NoM

Oplossingen

Een vraag die vaak aan onze specialisten binnen NVT-Onderhoudsgroep wordt gesteld is: hoe realiseer ik Nul op de Meter? Wij helpen u graag met aan aantal pragmatische zaken. Dit nemen we als uitgangspunt voor een uiteindelijke NoM-renovatie. Een voordelige “upgrade” van de woning met onder meer specifieke gevelisolatie, slimme installaties en eigen energieopwekking kan hierbij als basis functioneren. Nóg een voordeel is dat uw huidige bewoners hier niets van hoeven te merken, ook niet financieel. De woonlasten blijven helemaal gelijk. NVT Onderhoudsgroep realiseert voor u dus een betere woning, met gelijke netto woonlasten.

NVT Onderhoudsgroep is eerlijk. Soms is een gehele renovatie met als doel realisatie van Nul op de Meter niet realistisch. Bij flatgebouwen of woningen waarbij het financieel niet haalbaar is om NoM te bewerkstelligen, nemen onze specialisten no-regret maatregelen. We verbeteren u pand direct en bereiden uw complex voor op energieneutraal functioneren. U kunt denken aan maatregelen als het isoleren van de kruipruimte en bijvoorbeeld het aanpakken van kierdichtheid. Dit noemen wij NoM-Ready. Niet álle maatregelen zijn NoM-Ready. NVT Onderhoudsgroep weet welke maatregelen NoM-Ready zijn. Vraag hier gerust naar, we leggen het graag aan u uit.

NVT Onderhoudsgroep werkt met drie kernwaarden om tevreden bewoners of huurders te realiseren en behouden.

Dit vinden wij belangrijk:

1. Comfortverhoging
2. Klantontzorging
3. Woonlastenneutraal

De verhoging van comfort lijkt een ‘open deur’. Wij zorgen voor een prettig warm huis, geen vervelende tocht en een ‘slimme’ woning. We willen de bewoners geruststellen door duidelijke verwachtingen te scheppen en kleine oneffenheden meteen te verhelpen. Ook vastgoedeigenaren ontzorgen wij graag en we verzorgen het totale proces rondom energieneutraal wonen. Van bewonerscommunicatie vooraf tot monitoring en onderhoud achteraf.

Woonlastenneutraal wonen? NVT Onderhoudsgroep helpt u met innovatieve Nul op de Meter concepten!

Een greep uit onze

Portfolio