Cloudy

13°C

Cloudy

Wat is NVT Engineering BV?

NVT Engineering is het zelfstandige bedrijfsonderdeel van de NVT Onderhoudsgroep dat zorgt voor advisering op maat. Binnen NVT Engineering heeft zich de kennis verenigd die door de gehele onderhoudsgroep aanwezig is. Met deze kennis worden verschillende klantgroepen op hun wenken bediend.

NVT Engineering beantwoord uw vragen en zelfs de vragen waar u nog niet aan toe was gekomen.

Door verder te kijken dan onze neus lang is en vraagstukken in context te plaatsen ontstaat vaak een oplossing die meer oplost dan alleen de initiële vraag. Zo kan doormiddel van comfort verhoging direct de energie rekening worden aangepakt en vice versa.

Dit voorbeeld sluit direct aan bij één van de expertises van NVT Engineering; energetisch renoveren. Engineering legt zich verder in Groningen toe tot het doen van schade inventarisaties. Ook hier word direct verder gekeken dan alleen het verhelpen van de schade.

NVT Engineering weet zich te onderscheiden door de onderbouwde theorie te vertalen naar een tastbaar verhaal voor de klant. Dit komt naar voren in voorbeelden en anekdotes allen opgedaan in de praktijk. Dit blijkt een sterke koppeling te zijn die zorgt voor een prettig samenwerkingsverband. Het samenwerken tussen opdrachtgever en ons is elke dag weer inspirerend. Echter geldt dit ook voor de samenwerken die Engineering weer heeft met haar kennispartners.

NVT Engineering staat klaar voor onze keten partners, Woning corporaties en VVE’s. Samen kunnen we de uitdaging aan om de bebouwde omgeving naar het gewenste comfort niveau te brengen.

Het toevoegen van waarde voor u als opdrachtgever kan alleen als uw plannen met de juiste kennis worden uitgewerkt. NVT Engineering bundelt de individuele kennis binnen NVT Onderhoudsgroep zodat deze inzetbaar wordt in groter verband.

Specifieke kennis op het gebied van techniek, begeleiding, monitoring en Kwaliteit & Veiligheid wordt vanuit NVT Engineering BV gecoördineerd, zo nodig samen met andere kennispartners.

 

NVT Engineering slaat de brug tussen vraag, kennis en techniek.

logo-nvt-eng-nw 

NVT Onderhoudsgroep
Hoefsmid 5-7
2631 RH Nootdorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel (015) - 310 83 32
Fax (015) - 310 56 23