Met de koude dagen van de afgelopen 2 maanden nog voor ogen, draaien de cv-instalaties en dus ook de energiecentrales op volle toeren.

Zowel het Groningen Huis uit Zuidbroek als Woonzorg uit Amsterdam hebben hier medio oktober al op geanticipeerd en hebben Van Tour de opdracht verstrekt voor het vervangen de beglazing aan de hoge flats voor nieuwe HR++ beglazing. Ook NBK en NBK Isolatietechniek waren bij deze klussen betrokken met hun eigen disiplines zoals het opplussen van de galerijen op het project in Appingedam en diverse gevel werkzaamheden.

Logistiek gezien waren beide projecten een grote uitdaging, gezien de korte doorlooptijd en de variatie van afmetingen. Een deel van de gemarkeerde beglazing is dan ook opgeslagen in leegstaande woningen. Tijdens de uitvoering is gebruik gemaakt van een 43 meter hoge hoogwerker voorzien van een speciaal glaszuigsysteem.