In Nederland wordt per jaar ongeveer 91.000 keer ingebroken. Buiten het feit dat er persoonlijke en waardevolle spullen worden ontvreemd is de materiële schade vaak ook groot. De inbreker zorgt daarnaast ook voor veel emotionele schade. Gelukkig kunt u veel doen om inbraak te voorkomen. 90 % van de inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Deze inbreker werkt over het algemeen met simpele middelen en klein gereedschap. Hij wil snel in en uit de woning, hoe langer hij in de woning is of probeert binnen te komen hoe groter de kans is dat hij gepakt word.

Een inbreker heeft een hekel aan goed hang en sluitwerk, hierdoor duurt het te lang om uw woning binnen te dringen. Als u uw woning aanpast aan de eisen van het Certificaat Veilige woning® neemt het inbraakrisico met ongeveer 90% af. Onze organisatie beschikt over het PKVW kwaliteitsborging systeem.

Voor vragen of inspecties staat één van onze preventieadviseurs u graag te woord.