Met NBK zijn wij in Nederland een unieke specialist op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt veelal niet bij het beton, maar gaat veel verder als gevelspecialist. Onze (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met tot doel om het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Wij helpen u het maximale uit de levensduur van uw object te halen. U kunt rekenen op een professionele aanpak waarin alle risico’s worden uitgesloten.

Of het nu gaat om betonreparatie, kathodische bescherming, versterking van betonconstructies of gevels, betonconservatie of kunststofvloeren. Onze specialisten hebben de kennis en de kunde. Niet zonder reden wordt NBK veel ingeschakeld bij aardbevingsschades en ernstige betonschades

NBK werkt samen met Van Tour en NBK Isolatietechniek, onder de vlag van de NVT Onderhoudsgroep. Door deze brede kennis zijn wij in staat om u echt te ontzorgen of van advies te dienen op het gebied van gebouwstrategie of onderhoud in de breedste zin.

NBK denkt in mogelijkheden en oplossingen, met het credo “niets is onmogelijk” heeft NBK al menig technische innovatie doorgevoerd.

Klik op de knoppenbalk hierboven om verder te navigeren.

 

logo-nbk-nw

NVT Onderhoudsgroep
Hoefsmid 5-7
2631 RH Nootdorp

Tel (015) – 310 83 32
Fax (015) – 310 56 23