Het nieuwe onderkomen voor de isoleerders uit het oosten

Na het succes op de markt in Noord Nederland en de aanhoudende vraag van onze opdrachtgevers hebben we enige maanden geleden besloten om onze “isolatiepoot” verder uit te bouwen.

Met het unieke Termo komfort dealerschap zijn we vanuit Apeldoorn nog beter is staat om opdrachtgevers in andere delen van Nederland te ontzorgen.

Het patent op het enige biologisch afbreekbare isolatiemateriaal Bio Foam, de mogelijkheid om van buitenaf daken te isoleren en het unieke bodemhygrolatie systeem, onderscheiden zich enorm binnen de huidige isolatiemarkt. Vandaar ook het besluit om niet vanuit het bestaande pand aan de Tweelingenlaan 153 te Apeldoorn aan de slag te gaan, maar vanuit een extra locatie aan de Tweelingenlaan .

De komende weken zal deze nieuwe locatie worden ingericht en voorzien van een aantal silo’s met de diverse soorten parels. Ook zijn er 2 extra isolatieunits aangeschaft, waardoor onze isolatiecapaciteit met ca. 1500 m2 per week is verhoogd.