Vrijdag 10 juni is Van Tour Groningen door de jury genomineerde als beste leerbedrijf in de schilder- en onderhoudssector!

Een drietal juryleden kwam bij langs om ons te ondervragen wat we allemaal zoal doen aan opleiden van goed gekwalificeerd personeel. Het was een zeer ontspannen maar ook kritisch opbouwend gesprek waarin we bijna een uur lang vanuit drie verschillende invalshoeken behoorlijk aan de tand werden gevoeld.

Er wordt naar uiteenlopende criteria gekeken, vooral onze aanpak met een leermeesters/leerlingen-traject met wekelijks schriftelijke updates zeer in de smaak viel; de jury noemde dit uniek en iets wat ze nog niet eerder zo gezien heeft! Een groot compliment voor ons team dat elke dag met ziel en zaligheid en vol plezier aan het werk gaat en trots is op het eindresultaat! Ook op het leerling-project van woningstichting Nijestee; heerste een ontspannen sfeer waarin de leerlingen vol trots over ons mooie leerbedrijf vertelden.

De nominatie uit 200.000 landelijk erkende leerbedrijven (Savantis 10.000) is iets om ongelooflijk trots op te zijn, maar nu zouden we ook graag willen winnen.

Team bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, we wachten met spanning af!