Arcing Architecture had Van Tour opdracht gegeven om de algemene (verkeers)ruimtes van het complex Rehoboth te schilderen. Het complex is gebouwd in de jaren zeventig en wordt bewoond door ouderen die zelfstandig of met enige hulp van derden nog goed kunnen functioneren.

De architect wil het gebouw een moderne en frisse uitstraling geven en tevens een positieve bijdragen leveren aan de oriëntatie binnen het gebouw. Dit wil de architect realiseren door op elke verdieping een andere kleuraccent toe te passen.

De kleuraccent wordt aangebracht op de plinten en de kozijnen inclusief deuren van de verkeersruimten. Deze kleuraccent is ook nog terug te vinden in de nieuw aan te leggen vloerbedekking. De frisse uitstraling zal voornamelijk worden gerealiseerd door het wit schilderen van de baksteen wanden.