In het kader van de tiende editie van de Dutch Design week heeft Van Tour Eindhoven in opdracht van Woonbedrijf op de kopgevel van een flatgebouw een decoratie aangebracht. Maar het is niet zomaar een decoratie, het is een decoratie met een wel heel speciaal doel, het is namelijk de basis/uitgangspunt om met behulp van een App op je android smartphone een visuele wandeling door het flatgebouw te maken. Met de toepassing van de techniek Augmented Reality; toegevoegde realiteit, hebben de bedenkers van het project, Studio 1:1 en Studio Maatwerk, een primeur voor Nederland in een openbare buitensituatie.

Ook studenten van de Eindhovense school zijn nauw betrokken geweest bij de uitwerking van dit project.

De Dutch Design week vindt plaats van 22 t/m 30 oktober 2011 en dan staat Eindhoven bol van het design.

Design, waaraan dit jaar ook NVT onderhoudsgroep een bijdrage heeft mogen leveren.