Wat is de Ontdekfabriek? www.ontdekfabriek.nl 

De Ontdekfabriek, gelegen in een voormalig Philips gebouw op het Strijp-S complex te Eindhoven, is een experience center, primair gericht op de doelgroep kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar. De Ontdekfabriek organiseert en faciliteert programma’ s en evenementen die bijdragen aan sensibilisering voor techniek, design en innovatie bij kinderen. Talentvolle jonge (15 -24 jaar) technici en creatieven spelen een actieve rol om hun passie over te dragen aan kinderen.

Van Tour Eindhoven en NBK Zuid zijn mede grondlegger van de ontdekfabriek. Patrick van Amerongen, rayondirecteur: “De activiteiten en doelstellingen van De Ontdekfabriek zijn een perfecte match voor ons bedrijf. Het is erg belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al kunnen zien hoe leuk techniek is. We zullen de vaklui de komende jaren nog hard nodig hebben.” De Ontdekfabriek enthousiasmeert jeugd voor techniek en doet dit onder andere samen met het ROC. Voor de leerlingen van het ROC moet een werkplaats worden gebouwd, en daar gaan wij bij helpen. Niet met geld, maar met materialen, kennis en mensen.

De ontdekfabriek is elke zondag van 11 tot 17:00 uur open voor kinderen en ouders.

Van Tour Eindhoven en NBK Zuid stellen 50 vrijkaarten ter beschikking, stuur een verzoekmail naar rayonzuid@onderhoudendgoed.nl, vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten en wij sturen u de vrijkaarten toe (zolang de voorraad strekt)