Van Tour voert in opdracht van Delta Lloyd vastgoed projectmatig onderhoud uit aan 224 woningen in Uithoorn. De woningen worden beheerd door P.H. Kuijper en zn. In de afgelopen jaren zijn er diverse bouwkundige details aangepast, echter heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleidt.

Van Tour pakt de bouwkundige problemen grondig aan, diverse onderdelen zullen worden gesaneerd, vervangen of aangepast.  Wilcke Vastgoed Management, Van Tour Den Haag en Sikkens hebben alle problemen in kaart gebracht en samen de details uitgewerkt.

 

Werkzaamheden aan de woningen:

  • Ondeugdelijk geplaatste neuslatten worden vervangen door geventileerde latten.
  • Waterslagen worden verdiept aangebracht.
  • Koppelpanelen worden vervangen door trespa panelen.
  • Aangetaste kozijnen worden hersteld en/of plaatselijk vervangen.
  • Aanpassen van de kleuren voor een lagere onderhoudsinterval.