NBK gaat in opdracht voor Trebbe bouw de betonschade repareren in de parkeergarage van de Rabotoren in Almere.  

In de parkeergarage is op niveau -3 van de Rabotoren te Almer-stad in augustus 2011 brand ontstaan in een kabelgoot. Hierdoor is de bovengelegen kanaalplaatvloer beschadigd, wat tot gevolg had dat diverse betondelen door de spanningen van de betonplaat zijn afgespat.

NBK heeft hiervoor in samenspraak met een betontechnisch adviesbureau onderzoek verricht aan de huidige technische staat en er is een herstelplan opgesteld. 

Het geheel wordt onder KOMO handmatig gerepareerd met een hoogwaardige PCC reparatiemortel, zodat niet alleen de wapening weer in een beschermde omgeving ligt welke de drukspanningen op kan vangen, maar nog belangrijker zodat het geheel in de toekomst beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf.