Momenteel worden er door NVT onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan 224 woningen in Uithoorn. De woningen zijn van Delta Lloyd. Van Tour inventariseert per blok de hoeveelheid houtrot. Deze hoeveelheden worden periodiek overgedragen aan de opdrachtgever. Gezamenlijk wordt er naar de beste oplossing gezocht. De schades en gebreken worden per blok verholpen. De werkzaamheden zijn van klein tot groot. Bij enkele woningen worden gehele dorpels en stijlen vernieuwd. Naast onze eigen controles, houden Renovate en Sikkens onafhankelijke kwaliteitscontroles.

 

Na het herstelwerk wordt het houtwerk voorzien van een verfsysteem. Voor behoud van de ondergrond is gekozen voor een lichtere kleur. Het werk wordt afgelakt met Rubbol SB Plus. Dit heeft een mooie glans, lange levensduur en goede verwerkbaarheid.

 

Na afronding van de werkzaamheden wordt er nog een bewoners enquête gehouden. Hierin kunnen de bewoner aangeven, hoe ze de werkzaamheden hebben ervaren en of ze tevreden zijn met het eindresultaat. Met deze bewoners enquête scoorde we momenteel een 8! Maar het eindresultaat mag er ook zeker zijn!