Samen met de VVE aan Kas te Aalsmeer heeft de NVT onderhoudsgroep een samenwerkingsovereenkomst voor langdurige samenwerking binnen RGO.

Het zeer markante gebouw vlak aan de doorgaande weg is een opvallende verschijning en kent dan ook dito details en materiaalgebruik. Mede hierdoor heeft de VVE besloten om het één en ander binnen een contract bij NVT onder te brengen, de experts als het gaat om het oplossen van lastige onderhouds en/of renovatie perikelen.

NVT is nu bezig om de witte gevelsteen dusdanig te verfraaien dat het lijkt of deze nieuw uit de fabriek komen, middels een speciale softstraaltechniek is NBK isolatie en straaltechniek hier mee bezig, terwijl Van Tour bezig is met het herstellen en conservering van de houtengevelelementen.

Een speciale aanpak voor een speciaal gebouw!