Van Tour is landelijk actief in het upgraden van de winkels van Van Haren. Iedere verbouwing is een uitdaging om binnen de planning de schilderwerkzaamheden op te leveren voor de grand opening. De wil om samen te werken met alle ketenpartijen om naar een eenduidig kwaliteitsniveau toe te werken is keer-op-keer de uitdaging. De onderhoudsmedewerkers van Van Tour zijn goed in (keten)samenwerken naar een herkenbaar resultaat in iedere winkelstraat.

 

Hollands trots voor Van Haren is zonder twijfel de Brandstore Kalverstraat in hartje Amsterdam. Een voormalige bioscoop is een totale metamorfose ondergaan naar de het kleurrijke concept van Van Haren. De retailer van Hollandse bodem kiest duidelijk voor een aanspreekpunt voor het verbouwen en onderhouden van haar (winkel)panden en dat voelt heel vertrouwd met NVT Onderhoudsgroep, volgens directeur Krein Bons. Kwaliteit mag nooit een discussie zijn.

 

Ook voor het planmatige onderhoud van alle panden en bovenliggende woningen zijn alle Van Tour vestigingen in de weer volgens een uitgestippeld meerjarenplanning. De kwaliteit is duidelijk, volgens een onderhoudstrategie die gezamenlijk wordt opgesteld.