Voor menigeen zeggen de namen “Guetta en Chuckie” niet alles, maar dat zijn de toppers die bij The Sand het dak eraf blazen met hun muziek. The Sand – Beachsports and Events is een veelzijdige en sfeervolle evenementenlocatie van ruim 2400 m2 in Amsterdam. Onze mensen uit Rayon West hebben de vloer een weekje onveilig gemaakt. De vloer is totaal voorzien van een nieuwe toplaag. In een zwart-antraciete kleur is de vloer geheel getuned en begeef je je in een prachtige hal waar menig feestje als fantastisch wordt beleefd.

 

Triflex heeft een zich van haar beste kant laten zien om de leveringen op tijd te verzorgen en in het productkeuze de meest economische oplossing te adviseren. Het fijne antislipkorreltje in de laatste laag geeft voldoende stroefheid om veilig te kunnen “hossen en slijpen”.