Voor MITROS Nieuwegein heeft Van Tour Utrecht weer een huzarenstukje laten zien. Binnen een bouwteam is naast enig klein regulier onderhoudswerk aan de gevel en daken, met name het kozijnwerk drastisch aangepakt en voor verkoop klaar gemaakt. Tussentijds werd besloten om ook isolerende beglazing uit te laten voeren, hetgeen netjes in de planning is ingepast.

De toekomstige nieuwe eigenaren komen er warmpjes bij te zitten, omdat de aluminium schuifpuien vervangen zijn en het bestaande kozijnwerk tochtvrij gemaakt. De door Aarnink Kozijnen- Projecten B.V.

geleverde schuifpuien zijn door de timmerlieden van Van Tour geplaatst. Daarnaast is het nodige houtrot weggenomen en het geheel strak schilderwerk opgeleverd en zijn bouwkundige aanpassingen uitgevoerd aan de aansluitende houten gevelbekleding.

Bewonerstevredenheid staat hoog in het vaandel binnen NVT Onderhoudsgroep en onze onderhoudsmedewerkers verdienen een pluim voor de geleverde diensten. Zelfs met wind en regen werd aan het einde van de dag de gevel netjes wind- en waterdicht aan afgerond.