Van Tour is voor Vestia Den Haag – Scheveningen met een grootse renovatie aan de gang. Het derde kwartaal van het vorige jaar zijn onze onderhoudsmedewerkers gestart en zijn de komende maanden van het lopende jaar ook nog druk aan de gang.

Een hele woonwijk met maar liefst 235 woningen wordt gekleurd opgeleverd. De ISPO wanden worden in diverse kleuren afgewerkt met producten van STO Color Lotusan, met oog voor verschillende contrasten. Het houtwerk en de kunststof daklijsten worden strak afgewerkt en ook de bergingen worden niet vergeten.

Bouwkundig worden diverse deuren vervangen en houtsanering uitgevoerd. Ook voegwerk van tuinmuren en bergingen word geheel vervangen en het metselwerk hersteld.

Ook de omgeving wordt niet vergeten, omdat de woningen allemaal netjes worden omheind door opnieuw gepoedercoate tuin- en poorthekken.