Tijdens de 2de etappe van de Tour de France op 5 juli aanstaande steken de renners vanuit Nieuwerkerk en Capelle aan de IJssel de stadsgrens met Rotterdam over. Ze rijden over de Maasboulevard om vervolgens na de tussensprint via het Hofplein en de Coolsingel naar de Erasmusbrug te koersen. De onderhoudsmedewerkers van NBK hebben een deadline te halen en zetten “een tandje bij” om alle balkons op de 13 verdiepingen hoge appartementencomplex tijdig af te ronden. Aansturend beheerder PIT Beheer – Partners in Technisch Beheer BV – zit er bovenop, omdat ook voor hen de spanning stijgt. Ondanks onvoorziene extra werkzaamheden, onwerkbare stormachtige en dan weer dagen met zomerse temperaturen tegen de 30 graden, leveren we door het opschalen met extra inzet van mensen uit onze nevenvestigingen de applicatie van het TRIFLEX BFS systeem tijdig op. NVT Onderhoudsgroep doet wat ze beloofd.

Uitvoeringsschema