Vandaag is ons consortium duurzaam & comfortabel door de VvE Lindenhove en Platform 31 als laatste overgebleven partij verkozen om de hoogbouwflat in Apeldoorn naar 0 op de meter te brengen.

Voor Nederland is dit een uniek project en het eerste in zijn soort, tevens op deze schaal van maar liefst 180 appartementen! Het project Lindenhove te Apeldoorn moet een blauwdruk worden voor toekomstige uitdagingen die wij aan het creëren zijn, in een zeer intensive samenwerking met o.a. BZK (Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties) zijn we inmiddels met meerdere Verenigingen van Eigenaren in gesprek om aan te haken. Maar ook de eerste coöperaties hebben inmiddels hun interesse getoond voor dit unieke concept.

De uitdaging welke we aangaan:

Uitgangspunt is een energiebesparing waarmee het onderhoud (MJOP) en de totaal renovatie kan worden gerealiseerd en tegelijkertijd een duurzame opwaardering van de woningen.
NVT Engineering wist tevens samen met het consortium een complete financiering aan te bieden. Ook comfortverbetering als domotica en vergroting/afsluitbaarheid van de balkons is door ons in het nieuwe ontwerp meegenomen.

Het object

Lindenhove is een gebouw dat dateert uit 1973, staat op een unieke plek in Apeldoorn. Op de rand van het stad- en winkelcentrum en de groene en bosrijke buitenruimte. Het complex wordt bewoond door zowel oudere als jongeren.

De particuliere eigenaren zijn verenigd in een vereniging van eigenaars “Lindenhove” en hebben besloten zowel de buitenzijde van het complex alsmede de appartementen levensloopbestendig te renoveren zodat het gebouw toekomstbestendig wordt.

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen, wilt u meer info: eveldhuizen@onderhoudendgoed.nl