NVT Onderhoudsgroep heeft op Terschelling nanotechnologie toegepast in badkamers van Hotel Skylge (WestCord Hotels).

Door de behandeling van het tegelwerk, sanitair en glazen wanden zijn deze na behandeling waterwerend geworden en zodoende zijn achterblijvende vuil- en kalkresten niet tot nauwelijks meer aan de orde. De eerste resultaten laten zien dat gebruikte badkamers in snel tempo weer schoon en blinkend kunnen worden opgeleverd voor de nieuwe gasten. Binnenkort gaan onze mensen zowel op Ameland als op het vaste land aan de slag met een groot aantal projecten en is het dé oplossing voor faciliterende diensten om hun kosten te reduceren en tevens de levensduur te verlengen.

Wilt u meer informatie over wat nanotechnologie bij u voor toegevoegde waarde kan bieden, neem dan gerust contact met ons op, of bezoek de website van onze partner RSS www.rss-nanocoatings.nl

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HpU8dis1Hkc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]