Jaren vol inzet en loyaliteit

Feest in onze vestiging in Eindhoven en niet zomaar feest want: onze collega onderhoudsmedewerkers Bennie van Gompel en Peter van Tuijn waren onlangs 12,5 jaar in dienst.

Zoals eerder gemeld collega Cees van Looij reeds 25 jaar! Collega Frits Staal en magazijnman Johan Schilders namen na maar liefst 38 dienstjaren afscheid van NVT Onderhoudsgroep omdat ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt.

En als klap op de vuurpijl hebben wij tevens afscheid genomen van onze administratieve rots in de branding Trudy de Boeck. Trudy gaat na 16 dienstjaren genieten van haar pensioen.

Wij zijn erg trots op onze trouwe medewerkers! Jubilarissen nogmaals gefeliciteerd en nog vele dienstjaren in goede gezondheid bij ons gewenst. Pensionado’s ontzettend bedankt voor jullie inzet en loyaliteit. Geniet van jullie welverdiende vrije tijd!