Bedankt!

Best lang 110 jaar, maar als je met zoveel bevlogen medewerkers ‘onderhoudendgoed’ aan de toekomst werkt van het in stand houden en verduurzamen van vastgoed met steeds weer nieuwe uitdagingen en oplossingen vliegt de tijd voorbij. Zelf ben ik al 30 jaar vol overgave voor ons ‘familie’ bedrijf werkzaam. Ik krijg nog steeds een warm gevoel van een tevreden bewonder, die ons telefonisch of per e-mail bedankt of een mooie bewoners enquête terug stuurt. Want uiteindelijk is dat waar wij elke dag voor bezig zijn; tevreden huurders en tevreden opdrachtgevers.

Bedankt dat wij voor u, jij, jou, jullie steeds meer nieuwe uitdagingen mogen ervaren en mee mogen helpen aan de verduurzaming van vastgoed in ons mooie land.

Namens de Directie,

Ipe van der Deen

Ps: Ons 110-jarig jubileum hebben wij met onze medewerkers gevierd op de prachtige raderstoomboot De Majesteit. Zoals u kunt zien was het een geslaagde avond!