Zending over Grenzen

Om een consequente koers aan te houden in gebruik van onze naam ‘NVT Onderhoudsgroep’ is besloten alle ongebruikte bedrijfskleding voorzien van de naam van onze werkmaatschappijen ‘NBK’ en ‘Van Tour’ versneld af te schrijven en ten bate van een prachtig goed doel te stellen.

Zending over Grenzen is een organisatie die vanuit een netwerk aan West- en Noord-Europese kantoren, waaronder Nederland (Almere), zorg draagt voor ondersteuning aan kansarme gezinnen in Oost-Europa. De hulpgoederen zijn o.a. gericht op schoeisel, voedsel, hygiëne producten en kleding. Wij zijn bijzonder blij dat we enkele honderden winterjassen, bodywarmers en truien hebben kunnen schenken aan deze organisatie en daarmee indirect alsnog een grote waarde geven aan deze bedrijfsinvestering.

Op de foto de (symbolische) overdracht van de honderden kledingstukken aan Peter van der Bijl (directeur Zending over Grenzen) door Ipe van der Deen (algemeen directeur NVT Onderhoudsgroep).