NVT Onderhoudsgroep is een trotse Nijhuis Trento Renovatie partner!

Nijhuis Bouw, een gerenommeerde bouwonderneming met vestigingen in Rijssen, Apeldoorn, Zwolle, Assen en Enschede opereert met haar 300 medewerkers al meer dan 100 jaar op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Nijhuis Bouw is een conceptuele bouwer met als kenmerk: Kiezen, Herhalen en Samen Groeien. Binnen het Trento Woningbouw concept zijn er al meer dan 1.300 woningen op deze manier gerealiseerd, waarbij het concept door Nijhuis en haar co-makers geoptimaliseerd is.

Op basis van de successen van het Woningbouw concept ontwikkeld Nijhuis door, het Trento Renovatie concept is ontwikkeld. Het concept zal voor een gestroomlijnde verduurzaming van bestaande woningen en wooncomplexen. Naast Nijhuis zijn er co-makers aangesloten op het gebied van installatie techniek en vastgoedonderhoud. In 2017 heeft de co-maker selectie procedure plaatsgevonden, waarbij er uiteindelijk vier vastgoedonderhoud bedrijven zijn geselecteerd. De selectie heeft plaatsgevonden op basis van onder andere: kennis, kunde, ervaring, capaciteit en stabiliteit. Ook zaken als cultuur en DNA zijn doorslaggevend geweest voor de uiteindelijke keuze van Nijhuis. , “passen we goed bij elkaar”. De co-makers voor vastgoedonderhoud zijn: Lenferink, Wolters, Weijman en NVT Onderhoudsgroep.

NVT Onderhoudsgroep participeert met haar disciplines op het gebied van vastgoedonderhoud, energetisch renoveren, betonrenovatie en kunststof vloeren. Als trotse partner van het Trento renovatie concept sluiten wij vroegtijdig aan in het proces en ontwikkelen wij samen met Nijhuis en haar opdrachtgever slimme plannen voor de verduurzaming van het woningbezit. Door slim uitgebalanceerde plannen en keuzes te maken kunnen wij samen een Duurzaam Toegevoegde Waarde leveren en dat doen we graag !!