Vertrouwde kwaliteit, één sterk merk!

Al ruim 110 jaar hebben de namen Van Tour, NBK en NBK Isolatietechniek zich op landelijk niveau ontwikkeld tot volwaardige werkmaatschappijen. Op het gebied van vastgoedonderhoud, energetisch renoveren, betonrenovatie en kunststof vloeren zijn wij inmiddels uitgegroeid tot uw trotse partner. De vraag naar onze afzonderlijke specialismen is de afgelopen jaren gestegen, maar ook de vraag naar onze totaaloplossingen is sterk gegroeid. De ontwikkeling van ons bedrijf is volop in beweging. Als organisatie blijven we continu vooruitkijken en innoveren.

Wij willen de kracht van het collectief nog duidelijker door laten klinken in de markt en daarmee hebben we besloten om onze bedrijfsnamen om te zetten in een duidelijk herkenbare naam.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij in heel Nederland actief als: 

  • NVT Onderhoudsgroep Noord BV (voorheen NBK Noord BV, Van Tour Groningen BV & NBK Isolatietechniek Noord BV)
  • NVT Onderhoudsgroep Oost BV (voorheen NBK Oost, Van Tour Apeldoorn BV & NBK Isolatietechniek Oost BV)
  • NVT Onderhoudsgroep West BV (voorheen Van Tour Utrecht BV, Van Tour Den Haag BV & NBK West BV)
  • NVT Onderhoudsgroep Zuid BV (voorheen NBK Zuid BV en Van Tour Eindhoven BV)

Naast deze werkmaatschappijen ontwikkelt onze dochter NVT Engineering zich door als kennispartner op het gebied van complexe renovatie vraagstukken en duurzaam onderhoud van vastgoed. Door de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en partners, bouwen we door aan de ontwikkeling van het sterke merk en de herkenbare kwaliteit.

Met vriendelijke groet,

De directie van NVT Onderhoudsgroep

Download “Hier onze nieuwe bedrijfsgegevens per 1 jan. 2019”

Bedrijfsgegevens-per-1-januari-2019-1.pdf – 1320 keer gedownload – 69,24 KB