Het nuttige met het aangename verenigen:

Op 25 januari jl. organiseerde KAM medewerker Hans Doevendans in rayon Oost een gecombineerde toolbox meeting. De onderwerpen ‘asbestherkenning’  en ‘reanimatie’ kwamen aan bod. Door middel van een uitgebreide instructie werden ins- en outs overgebracht aan de groep. Om continu bewust te zijn van veilig werken, vindt er tien maal per jaar een toolboxmeeting plaats, waarbij elke keer een ander onderwerp omtrent veiligheid aan bod komt. Deze instructie in het bijzonder werd verzorgd door twee instructeurs van ’t Web Opleidingen, Adviezen en Subsidies uit Hoogeveen.

Daarna was het tijd voor het aangename en galmde er af en toe zelfs ‘onehundredandeighty’ in het magazijn, tijdens het jaarlijkse darttoernooi. Jeroen Bronsink mocht zijn titel verdedigen maar verloor  in de halve finale van Aron Remmerts. De finale tussen Angelo van der Zwan en Aron Remmerts werd gewonnen door Aron. Hij mag zich dit jaar ‘Dartkampioen NVT Onderhoudsgroep Oost’ noemen. De nuttige en aangename middag eindigde in winterse stijl met een lekkere bak snert.