Dolf van Dijk na 28 dienstjaren met pensioen

Vorige week hebben wij afscheid genomen van Dolf van Dijk. Dolf gaat genieten van zijn pensioen, na een dienstverband van 28 jaar. Dolf was de laatste jaren werkzaam als projectmanager en ondersteunde rayon Noord sterk met PR activiteiten, of zoals Dolf het zelf noemde ‘proatn en rieden’ (praten en rijden).

Het feestje startte met een boottocht die vertrok vanuit zijn eigen woonplaats Oosterwijtwerd naar het historische stadje Appingedam, om vervolgens weer terug te varen naar Oosterwijtwerd. Daar werd de dag afgesloten met een barbecue bij Eetcafé de Boerderij.  Het was een gezellige, geslaagde middag en avond, op eigen verzoek met een intiem gezelschap.

Dolf en zijn vrouw verruilen binnenkort hun boerderij voor een fraai appartement met uitzicht op zee. Wij zullen de markante persoonlijkheid van Dolf gaan missen binnen ons bedrijf. Dolf, dankjewel! Geniet samen met je vrouw, kinderen en kleinkinderen van je welverdiende vrije tijd!