Maak kennis met Hans Doevendans

Hans is al jaren het vertrouwde gezicht van de boekhouding / administratie van rayon oost, daarnaast houdt hij zich bezig met de veiligheid op onze projecten in het hele land. Na het afronden van zijn opleiding is Hans als administrateur in dienst getreden bij NVT Onderhoudsgroep en gauw onderdeel geworden van ‘de familie’. We zijn nu ruim drie decennia en twee bedrijfspanden verder.

Wat maakt jouw werk zo leuk? Ik heb een veelzijdige baan. Door deze afwisseling heb ik veel contact met collega’s zowel in de binnen- als buitendienst. Dat maakt dat het elke dag weer anders kan zijn en dat is eigenlijk wel het allerleukste.

Wat is grootste verschil tussen nu en ruim 30 jaar geleden? In de afgelopen dertig jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van automatisering en techniek. Ook de wettelijke veranderingen op het gebied van veiligheid (werken op hoogte, werken met gevaarlijke stoffen, persoonlijke bescherming) hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wat eigenlijk niet veel veranderd is, is de betrokkenheid van de collega’s binnen en buiten. De vele langdurige dienstverbanden bevestigen dit.

Hans is naast zijn functie als administrateur tevens KAM medewerker en bewaakt de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen ons bedrijf. Jaarlijks wordt dit bevestigd door het goed doorstaan van de in- en externe VCA audits. Hierdoor kunnen wij met trots al jaren het VCA** certificaat aan de muur hangen. Vandaag is hij voor de derde keer gestart aan de Nijmeegse vierdaagse. Wij willen hem bij deze sportieve prestatie natuurlijk ontzettend veel succes wensen. Zet hem op!