Aansluitend op de strategische keuze van NVT Onderhoudsgroep voor een duurzame bedrijfsvoering zijn ook de bedrijfspanden aan een screening onderworpen.

NVT Engineering heeft via een Energiescan en een Maatwerkadvies een scenario opgesteld om stapsgewijs de verduurzaming te realiseren. Zo ook het eigen bedrijfspand in Apeldoorn.

De vraag naar energie hebben we beperkt door energie zuinige hardware (verwarming / koeling), toestellen en LED verlichting toe te passen. Vervolgens zijn de puien van de trappenhuizen vervangen met de toepassing van warmtewerend HR++ glas. Daarnaast is recentelijk een gedeelte van het dak verbeterd, waardoor we ruimschoots voldoen aan de gestelde richtlijnen. Een aantal van de werkzaamheden komen in aanmerking voor Energie Investering Aftrek en dat is een zeer interessante tegemoetkoming in de kosten.

Nieuwsgierig? 

Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij u van dienst kunnen zijn met dergelijke renovaties? Laat uw gegevens achter via het contactformulier (rechts onderin), wij nemen dan spoedig contact met u op.