Maak kennis met Mariska van der Heide

Na het behalen van haar VWO-diploma is haar werkcarrière gestart bij de Rabobank in Apeldoorn. Door de leer-/ arbeidsovereenkomst is ze werkzaam geweest op zo’n beetje elke afdeling binnen het bankbedrijf. Na een dienstverband van 10 jaar heeft ze de beslissing genomen om voor haar, toen nog, hele jonge kinderen te gaan zorgen zodat haar man Marcel zijn functie als adjunct directeur bij CMG vol overgave kon uitvoeren. Van deze beslissing heeft ze nooit spijt gehad. De tijd die ze daardoor aan beide zonen heeft kunnen geven is haar heel dierbaar. Toch werd het op enig moment weer tijd om lekker aan het werk te gaan.

Wanneer ben je bij NVT Onderhoudsgroep in dienst gekomen? In juni 2017 ben ik aangenomen als administratief- en secretarieel medewerker. Gelijk toen ik hier binnen liep, had ik het gevoel mijn plek gevonden te hebben. Tot op de dag van vandaag blijkt dat gevoel te kloppen.

Wat vind je het leukst aan je werk? Mijn plezier haal ik uit de mensen om mij heen in combinatie met een leuke, afwisselende functie. Een functie die nog steeds in ontwikkeling is. Onlangs zijn rondom personeelszaken taken toegevoegd aan mijn werkzaamheden. Super leuk!

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? In mijn vrije tijd wandel ik graag met Marcel door de mooie natuur op de Veluwe en in Oostenrijk. Verder heb ik mijn oude passie dansen sinds een paar jaar weer opgepakt, wat nu helaas dus even stil staat.

En geloof het of niet maar deze kanjer ziet aanstaande vrijdag  Sarah! Mariska, helaas nog even geen groot feest wij wensen je desondanks een fantastische dag!