NVT Onderhoudsgroep koerst met Business Monitor op grotere bewonerstevredenheid

Het planmatig onderhoud of grotere renovatiewerk is niet altijd even prettig voor bewoners. Dat begrijpen wij als geen ander! Hoe houden wij iedereen happy?

  1. Heldere communicatie, voor aanvang en gedurende de bouwstromen
  2. Met inzet van een bewonerscoach voor het persoonlijke contact
  3. Door online de meest gestelde vragen alvast te beantwoorden
  4. Uiteraard door het leveren van kwaliteit en goede service
  5. Wanneer het project gereed is nemen wij een bewonerstevredenheidsonderzoek (online) af wat beloont wordt met een presentje

Een bewonerstevredenheidsonderzoek, hoe gaat dat in zijn werk? Na afloop van het project wordt onder de bewoners getoetst hoe onze diensten zijn ervaren. Wij hangen een kaartje met een unieke code aan de voordeurklink. De bewoner kan met deze code via de website inloggen op ons platform om het tevredenheidsonderzoek in te vullen. Dit platform is op maat gemaakt en ingeregeld door partner BusinessMonitor, geheel conform de AVG.

In het tevredenheidsonderzoek kunnen bewoners aangeven wat er in het gehele traject goed ging, wat er beter kon en of er klachten zijn die nog verholpen moeten worden. De bewoner kan ons tot slot waarderen met een cijfer tussen de 1 en 10. Wij gebruiken deze informatie om van te leren en onszelf te verbeteren.  Zo blijft NVT Onderhoudsgroep continue werken aan de kwaliteit van haar diensten.

Op basis van de projecten die we in 2019 / 2020 hebben onderworpen aan een dergelijk onderzoek kregen wij als cijfer een gemiddelde van 8,2 !! Dat is een prima score die ons voldoende vertrouwen geeft om de lat in de komende tijd nog hoger te leggen.