NVT Onderhoudsgroep en Isolatie.com bevestigen partnership! 

Op 21 oktober 2020 ondertekende Jos van der Ligt en Wim Vissers namens Isolatie.com en Ipe van der Deen en Ronny Hulsman namens NVT Onderhoudsgroep de stukken om het partnership tussen beide bedrijven te bekrachtigen.

Beide bedrijven gaan actief samenwerken en zijn daarmede nog beter in staat om de markt te kunnen bedienen. Het brede pallet van na-isolatie oplossingen van Isolatie.com past prima bij de disciplines van NVT Onderhoudsgroep op het gebied van vastgoedonderhoud, energetisch renoveren en engineering.

Isolatie.com heeft vanuit haar vestiging in Handel en de nieuwe vestiging in Apeldoorn een breed bereik in Nederland en dat sluit prima aan bij de landelijke dekking van NVT Onderhoudsgroep. Beide organisaties brengen veel kennis, kunde en ervaring in, bij de planontwikkeling worden zo de juiste keuzes gemaakt. Toegevoegde waarde, tevreden opdrachtgevers en duurzame oplossingen, een koers die door beide bedrijven wordt onderschreven.

Wilt u meer informatie over de oplossingen die wij u kunnen bieden? Neem een kijkje op www.onderhoudendgoed.nl en www.isolatie.com