Vandaag maken we kennis met Henk Wind 

Henk is zijn carrière gestart bij Hobeco wat later werd overgenomen door Breijer. Omdat de projecten van Breijer op dat moment vooral in het Westen van het land waren, is Henk op zoek gegaan naar een andere werkgever. Vanuit zijn woonplaats Zwolle was hij vaak 12 tot 13 uur per dag van huis en als jonge vader was dat geen ideale situatie.

Dat kwam goed uit want in de plaatselijke krant stond een personeelsadvertentie van NVT Onderhoudsgroep Oost (toen nog NBK Oost). Er werden nieuwe collega’s gezocht. Een positief sollicitatiegesprek resulteert erin dat Henk al ruim 23 jaar, vanaf maart 1998, aan ons bedrijf verbonden is. Van hulp op de bouw (met roestige fiets) zoals hij zelf gekscherend zegt tot voorman en met als mooie bekroning op het geheel een succesvol afgerond EVC traject.

Wat vind je het leukst aan je werk? Vooral de veelzijdigheid in mijn werk vind ik het leukst! Alle facetten van het conserveren van beton komen geregeld aan bod. Ik heb niet echt een voorkeur, ik vind alles interessant! Van grote projecten tot kleinere klussen, het is aan mij toevertrouwd en vind daar mijn plezier in.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? In mijn vrije tijd vaar ik heel graag met onze boot. Samen met mijn vrouw varen we meestal richting Groningen en Friesland over de Nederlandse binnenwateren. We genieten intens van het vrije gevoel op het water. De voorbereidingen voor de aanstaande zomervakantie zijn inmiddels ook in volle gang en dat start natuurlijk met een goed bevoorraadde boot en koelkast ;-).

Henk dankjewel voor dit gesprek! We hopen dat je nog vele jaren bij ons blijft en we wensen je samen met je vrouw alvast een hele fijne vakantie en een behouden vaart!