Verhuisnieuws! 

NVT Onderhoudsgroep en NVT Onderhoudsgroep West zijn verhuisd.

Na een periode van grondige voorbereiding is ruim 9 maanden geleden de eerste paal in de grond geslagen in Bleiswijk. Daarna is er door veel partijen hard gewerkt aan de realisatie van ons nieuwe duurzame en energie neutrale pand en recentelijk was de eindoplevering een feit.

Vorige week zijn de deuren in Nootdorp, waar NVT Onderhoudsgroep en NVT Onderhoudsgroep West vanaf oktober 2007 gevestigd zijn geweest definitief op slot gedraaid en met gepaste trots delen wij hierbij mede dat de verse koffie voor u klaar staat in ons nieuwe prachtige pand gelegen aan de A12, waar u van harte welkom bent.

Wij vragen wel vooraf contact met ons op te nemen om te bepalen of een bezoek mogelijk is in verband met de dan geldende corona regels. Mocht een bezoek op korte termijn niet mogelijk zijn, dan begroeten wij u graag in het voorjaar.

Het volledige adres is Facetlaan 2, 2665 NR in Bleiswijk. Ons telefoonnummer blijft hetzelfde.