Specialist in

Betonrenovatie

NVT Onderhoudsgroep is specialist en deskundig op het gebied van betonrenovatie. Al onze medewerkers storten zich vol overgave op het beoordelen van betonkwaliteit, het herstellen van betonschade, het onderhoud van beton en betonreparatie in het algemeen.  Betonrenovatie omvat veel méér dan het renoveren van oppervlakkig beton.

Vaak maakt beton deel uit van een professionele en goed doordachte betonconstructie. Onze deskundigen op het gebied van het onderhouden van beton, kijken als het ware door deze betonconstructie heen. Ook de gevelconstructie wordt bekeken. Onze specialisten zijn in staat om problemen (betonschade, schade mechanismen, betonrot, vocht, uitdroging) al in een vroeg stadium te signaleren en met u te bespreken.

Oorzaken van

Betonschade

Er is een aantal oorzaken dat er voor kan zorgen dat betonschade ontstaat. Voor het behoud van uw constructie is het belangrijk om betonschade in een vroeg stadium te ontdekken. Afhankelijk van de betonkwaliteit en constructie, kan schade ontstaan. Redenen hiervan kunnen zijn:

  1. Het verkeerd storten van beton
  2. Slechte weersomstandigheden (regen, vorst) en luchtvervuiling
  3. Roestende wapening
  4. Vervuilde toeslagstoffen
  5. Chemische belasting
  6. Mechanische overbelasting
  7. Hoge vochtigheid
  8. Maar ook uitdroging!

Duurzaam

Renoveren

NVT Onderhoudsgroep wordt veel ingeschakeld bij het beoordelen van aangetroffen problemen, ernstige betonschades, maar ook bij schades die veroorzaakt zijn door aardbevingen. Een professionele inspectie maakt deel uit van onze standaardprocedure. Schades en overbelasting kunnen op de lange termijn leiden tot uitzettingsverschillen, scheurvorming en onherstelbare mankementen. Wij geven advies over onze bevindingen. Samen met u kunnen we de schades herstellen, ongeacht de aard en de omvang. Zo helpen wij u om uw waardevolle vastgoed op een duurzame manier in stand te houden.

Betonoplossingen

Die er toe doen

NVT Onderhoudsgroep helpt u de maximale levensduur uit uw object te halen. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, waarin alle risico’s worden benoemd, herkend en uitgesloten. De specialisten van NVT Onderhoudsgroep zijn stuk voor stuk geschoold op het gebied van betonreparatie, kathodische bescherming, versterking van betonconstructies, betonconservering, maar ook van kunststofvloeren en vloercoating hebben zij kennis. Ze hebben de ervaring, de kennis en de kunde om uw gebouw langdurig in goede staat te houden.  NVT Onderhoudsgroep is KOMO gecertificeerd en erkend door SKG-IKOB,  beton wordt gerepareerd volgens het certificaat: BRL 3201 d.d. 01-01-2017.

 

NVT Onderhoudsgroep: uw specialist in betonrenovatie.

Een greep uit onze

Portfolio