Reparatie

& Conservering

NVT Onderhoudsgroep is Nederlands beste specialist op het gebied van repareren en conserveren van gebouwen. Onze specialisten hebben al vele decennia ervaring met het repareren van beton. Wij hebben aan de oorsprong gestaan van de opbouw van deze sector.

Een groot aantal van onze deskundigen werkt volgens de beoordelingsrichtlijn BRL 3201 en is KOMO gecertificeerd. Onze deskundigen werken met landelijke instandhoudingstechnieken omtrent het uitvoeren van betonreparaties en betonconstructies. Voor het technisch repareren en conserveren van beton, bent u bij NVT Onderhoudsgroep dus aan het juiste adres.

Betonreparatie

& Betonherstelling

Beton staat bekend als een zeer duurzaam bouwproduct en wordt in heel Nederland veelvuldig toegepast. In combinatie met wapening beschikt beton over een grote druk- en treksterkte. Er is een aantal veelvoorkomende redenen waarom er toch schades aan beton ontstaan. NVT Onderhoudsgroep heeft hier kennis van en adviseert u graag om uw objecten een langdurig leven te bieden.

NVT Onderhoudsgroep staat voor hoogwaardige kwaliteit en werkt met specialisten en vakmensen altijd op een transparante manier:

  1. Uitgebreide inspectie
  2. Vaststellen van de oorzaak (bijvoorbeeld carbonatatie)
  3. Het nemen van stofmonsters
  4. Beoordeling in het laboratorium
  5. Opstellen van rapportage(s)
  6. Persoonlijke toelichting
  7. Advies en offerte
  8. Uitvoering reparatiewerkzaamheden

Duurzaam

conserveren

Enkel oppervlakkige reparatie is bij betonschade veelal ontoereikend. Het is belangrijk om na het repareren van de schade, na te denken over maatregelen die schade aan beton voorkomen. Doet u dit niet, dan ontstaan er na een aantal jaren nieuwe problemen of komen de oude bekende problemen weer terug.

NVT Onderhoudsgroep repareert daarom niet alleen betonschades, maar beschermt bovendien uw complex. In specifieke gevallen wordt bijvoorbeeld kathodische bescherming (potentiaalverlaging) of constructieve versterking toegepast. Bij NVT Onderhoudsgroep stroomt ketensamenwerking door de aderen. Wij zien dat als een koppeling van kennis en kunde, ook op het gebied van betonrenovatie. Hierdoor kunt u voor alle aspecten rondom betonreparatie en betonconservering terecht bij ons. Ook al is dit maatwerk: bij NVT Onderhoudsgroep bent u welkom met al uw vragen.

Een greep uit onze

Portfolio