De Landelijke Week van de VvE

Uniek virtueel GRATIS evenement: de Landelijke week van de VvE van maandag 25 januari tot en met vrijdag 29 januari 2021

In 2020 was opeens alles anders, en dat geldt waarschijnlijk ook nog wel even voor het jaar 2021. Desondanks maken we een spetterende start in het nieuwe jaar: met de Landelijke Week van de VvE, een initiatief van VvE Belang, de organisatie waarmee wij al geruime tijd samenwerken. Dit unieke evenement vindt plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari, en het wordt een week die u nu alvast met grote letters in uw nieuwe agenda kunt zetten. Want er is veel te beleven!

En het mooie is: u hoeft er de deur niet voor uit: lekker warm thuis, achter uw pc, laptop of met uw Ipad op schoot krijgt u heel veel informatie waarmee u als VvE-bestuurder of als appartementseigenaar uw voordeel kunt doen. En dat alles is helemaal GRATIS.

Vanzelfsprekend is NVT Onderhoudsgroep ook van de partij met een schitterende virtuele stand. Daar beantwoorden we uw vragen en we zijn natuurlijk ook altijd in voor een gezellig gesprekje over uw VvE. Net als we dat deden tijdens de informatiebijeenkomsten van VvE Belang. We nodigen u nu uit om ons tijdens deze Landelijke Week van de VvE te bezoeken.

Dat is nog niet alles: elke dag vinden op de virtuele beursvloer rondetafelgesprekken plaats. Daar geven deskundigen hun mening over actuele onderwerpen.

Elke dag wordt geopend door een bekende Nederlander en daarna start een programma vol met informatie. U kunt bedrijfsfilms bekijken, chatten met ‘standhouders’, informatie en/of offertes opvragen en deelnemen aan interessante workshops en presentaties. U ziet het: wij zijn enthousiast, en we zijn ervan overtuigd dat u dat ook zult zijn.

Meld u daarom snel aan via de onderstaande aanmeldbutton en heel graag tot ‘ziens’ op onze stand!

Ja, ik meld mij aan voor dit unieke virtuele evenement

de Landelijk Week van de VvE van maandag 25 januari t/m vrijdag 29 januari 2021

AANMELDEN