Glasvervanging

hoog rendement

NVT Onderhoudsgroep is KOMO gecertificeerd voor glasisolatie. NVT Onderhoudsgroep voldoet aan de Nederlandse richtlijn BRL 2202 voor isolerend dubbelglas met een thermische isolatie. Wij adviseren u over het plaatsen of vervangen van verschillende soorten beglazing. Hierbij letten wij op het te behalen maximale rendement van de oplossing en de eigenschappen van de materialen die we gebruiken.

Het gebruik van isolerende beglazing tijdens het renovatietraject, zorgt voor een hoog rendement. NVT Onderhoudsgroep helpt en adviseert u graag over:

  1. Thermisch isolatieglas
  2. HR beglazing
  3. HR+ glas
  4. HR++ glas
  5. En HR+++ beglazing

HR, HR+, HR++

beglazing

Onze specialisten op het gebied van isolerend glas, hebben kennis van alle oplossingen en verschillende soorten beglazing met een goede thermische isolatie. NVT Onderhoudsgroep renoveert zowel particulier als zakelijk de beglazing van uw vastgoed. HR in de afkorting HR+ staat voor hoog rendement. Isolerend dubbelglas bestaat uit twee bladen floatglas, die met elkaar verbonden zijn door middel van een metalen afstandhouder. De primaire functie van dubbelglas – waar de tussenruimte is opgevuld met droge lucht – is warmte-isolatie.

Bij HR beglazing wordt een speciale coating bestaande uit metaaloxiden. Deze coating van metaaloxiden heeft sterk isolerende eigenschappen en is tegelijkertijd heel transparant. Bij HR+ glas zit deze coating aan de binnenkant (de spouwzijde) van het complex, zodat het warmteverlies minder is dan bij gewoon HR dubbelglas. Het edelgas in de spouw bij HR++ glas, Argon genaamd, verbetert het isolerend vermogen. Isolerend glas heeft het vermogen om de warmte in de woonruimte te houden en het warmteverlies naar buiten toe zoveel mogelijk te beperken. Bij het toepassing van triple glas worden deze eigenschappen versterkt en haalt u maximaal rendement van het glas.

HR++ glas en HR+++ (triple glas) isoleert veel beter dan enkel glas of gewoon dubbel glas. U woont comfortabeler en bespaart op uw energieverbruik. Ook het vervangen van de kozijnen behoort tot de mogelijkheden bij NVT Onderhoudsgroep. Als u enkel de bestaande beglazing wil vervangen, dan controleren wij vooraf of de bestaande kozijnen geschikt zijn voor het plaatsen van triple HR+++ beglazing. Met isolatieglas blijft de warmte in uw huis of gebouw. Dit bespaart energie hetgeen goed is voor het klimaat door verminderde CO2-uitstoot. Bovendien bespaart u hiermee geld, is het comfortabel, geluiddempend, voelt u geen tocht meer bij de ramen en treft u geen condens meer aan op de binnenkant van het raam.

totaaloplossing

onderhoud

Helemaal slim is het om deze maatregelen te combineren met het planmatig of grootschalig onderhoud. NVT Onderhoudsgroep adviseert hierbij om glasvervanging te combineren met bijvoorbeeld het schilderwerk. Dit geeft minder overlast voor de bewoners, bespaart geld en levert optimaal comfort op. NVT Onderhoudsgroep kan in deze fase ook een mutatieprogramma samenstellen.

Na het leeg opleveren van de woning verzorgen wij de spouwisolatie, de dakisolatie en de vloerisolatie. Vervolgens vervangen wij het glas en werken wij het schilderwerk bij tot een optimaal resultaat. NVT Onderhoudsgroep levert de totaaloplossing van glasvervanging tot het geheel isoleren of renoveren van de woning of het object.

Een greep uit onze

Portfolio