Installatie

NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep kan u naast het isoleren van het dak, de gevel en de bodem ook adviseren op het gebied van installatietechniek. Door actieve ketensamenwerking met professionele en innovatieve partners kunnen wij u de meest recente producten en mogelijkheden aanbieden. We helpen u tevens met het keuren van uw installatie en houden hierbij rekening met de NEN 1010. Het vernieuwen van elektra systemen, deze aansluiten of aanleggen zorgt voor een complete renovatie van uw installatietechnieken.

Het gebruik van slimme oplossingen en duurzame milieuvriendelijke systemen is hierbij eerder regel dan uitzondering, denk hierbij aan:

  1. Zonnepanelen plaatsen
  2. Gebruik van windmolens
  3. Verwarmingsoplossingen
  4. Warmtepomp verzorgen
  5. CV-ketels optimaliseren
  6. Zonneboilers plaatsen
  7. Dakisolatie inrichten
  8. Isolerende beglazing
  9. Vloerisolatie of spouwisolatie
  10. En ventilatie met WTW installeren

Wij zoeken altijd samen met u naar de perfecte combinatie van maatregelen voor uw vastgoedobject, ook als er speciale oplossingen of wensen door uzelf aangedragen worden. Uw budget, doelstellingen en bewoners (of gebruikers) staan hierbij centraal. NoM oplossingen zijn hierbij uiteraard ook mogelijk. NVT Onderhoudsgroep denkt graag met u mee.

Slimme oplossingen

Zonnepanelen

Om een labelsprong in uw energielabel te maken, is het gebruik van slimme oplossingen een veel genomen maatregel. Wij ontwikkelen samen met onze ketenpartners zonnepaneelsystemen voor particulieren en voor bedrijven; voor woningbouw en utiliteitsbouw. Omdat iedere situatie anders is komen onze specialisten altijd eerst bij u ter plaatse om de installatietechnieken die gebruikt worden te inventariseren en te bekijken. Door middel van een plan van aanpak rondom het renoveren van uw installaties, nemen wij u samen mee in dit renovatietraject. Tenslotte is het – als u dit wenst – mogelijk om ook het jaarlijkse onderhoud van uw installatiesysteem uit te besteden. We gaan hier graag met u over in gesprek.

Een te hoge luchtvochtigheid in huis is met goede mechanische ventilatie te voorkomen. Dit heeft veel voordelen, omdat het binnenklimaat dan vele malen optimaler is. Slechte ventilatie zorgt tevens voor vervuilde lucht in een woning, kantorencomplex of utiliteitsgebouw. Ventilatietoestellen zijn hier een prima oplossing voor, waarbij u kunt denken aan centrale en decentrale ventilatietoestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor balansventilatie te kiezen met hoog rendement warmteterugwinning (WTW). Met centrale ventilatie wordt de ventilatie vanuit één centrale plek geregeld. Door middel van speciaal ingerichte ventilatiekanalen op maat wordt voldaan aan de ventilatiebehoefte voor de verschillende ruimten in het gebouw of object. Decentrale ventilatiesystemen ventileren iedere ruimte afzonderlijk, met als grote voordeel dat hiervoor geen kanalen benodigd zijn.

ontwikkelingen

installatietechniek

NVT Onderhoudsgroep heeft langdurige ketensamenwerking met professionele en innovatieve partners op het gebied van installatietechniek en renovaties daarvan. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, zijn wij een betrouwbare en vooruitstrevende partner. Door continue te investeren in kennis van nieuwe technieken, blijven wij vooraan lopen als het gaat om de nieuwste installatie technologische ontwikkelingen. De specialisten van NVT Onderhoudsgroep zijn u graag van dienst met behulp van de meest recente ontwikkelingen.

Een greep uit onze

Portfolio