Spouw, dak –en vloerisolatie

NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep wil uw leefcomfort of dat van uw bewoner of gebruiker duurzaam en comfortabel verbeteren. Dat is alleen mogelijk door de strengste eisen te stellen aan onze uitvoeringsmethoden, mensen en producten. We creëren daarmee een comfortabele woning voor de lange termijn.

Spouwisolatie (spouwmuurisolatie), dakisolatie en vloerisolatie zijn hier een belangrijk onderdeel van. NVT Onderhoudsgroep biedt u de beste oplossingen voor het isoleren van uw spouwmuur, uw dak en uw ondergrond.

De beste

spouwisolatie

De oplossingen die NVT Onderhoudsgroep aanbiedt, zijn KOMO-gecertificeerd en hebben de hoogst mogelijke isolatiewaardes. We bieden maximale energiebesparing, innovatieve oplossingen, een lange levensduur en maximaal comfort. Hiervoor gebruiken we het EPS parelsysteem. Deze EPS-korrels zijn (deels grijze) piepschuim balletjes met innovatieve lijm die positieve eigenschappen hebben:

  1. Zeer vochtbestendig
  2. Ademend
  3. Brandvertragend
  4. Veilig en gezond
  5. Geluiddempend
  6. Milieuvriendelijk
  7. Duurzaam

Wij bieden u met onze EPS parelsystemen 10 jaar garantie aan op kwaliteit en veiligheid. We voldoen namelijk aan de KOMO-BRL eisen. Hiermee heeft u de beste oplossing in handen. Tijdens het isoleren van uw spouw houden wij tevens rekening met de overlast die dit eventueel kan veroorzaken. We proberen het plan van aanpak zo duidelijk mogelijk te maken, zodat de uitvoering zo efficiënt mogelijk kan worden gerealiseerd.

dakisolatie

bodemisolatie

Daken kunnen op verschillende manieren verbeterd worden als het gaat om het toepassen van isolatietechnieken. Naast het aanbrengen van een isolerende beplating aan de binnenzijde van het dak, is het ook mogelijk om het complete dak te verwijderen en een nieuw dak aan te brengen. Afhankelijk van uw wensen en de te behalen Energie Index adviseren, realiseren en begeleiden wij de te nemen maatregelen die hiervoor nodig zijn.

Ook als het gaat om vloeren en vloerisolatie kan NVT Onderhoudsgroep u helpen en adviseren. Vloerisolatie verbetert niet alleen het leefklimaat van uw woning, maar het zorgt ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk huis. Door het isoleren van de vloer, voorkomt u vocht in huis. De warmte wordt vastgehouden in uw woning en hierdoor verspilt u minder energie. Ook hier kunt u uw eigen gewenste Energie Index bepalen: NVT Onderhoudsgroep helpt u bij de uitvoering.

Uw partner in

Installatietechniek

Voor woningcorporaties zijn energiezuinige en duurzame woningen van groot belang. Niet alleen om de kosten en het leefcomfort voor de bewoner op peil te houden, maar ook vanwege de maatschappelijke taak om de milieubelasting en CO2 uitstoot te reduceren. Tevens zijn energiezuinigheid en duurzaamheid gunstig voor de waarde van een woning.

NVT Onderhoudsgroep helpt u van inspectie tot het uitvoeren van de werkzaamheden die nodig zijn om de woning top te isoleren: van spouw tot dak. Wij zijn uw partner als het gaat om het isoleren van uw spouw, uw dak of uw vloer.

Een greep uit onze

Portfolio