engineering

Specialist in engineering

De businessunit Engineering van NVT Onderhoudsgroep legt zich toe op complexe renovatie vraagstukken en het duurzaam onderhouden van uw complex of vastgoed. We maken hierbij gebruik van al onze individuele kennis en deskundigheid op dit gebied.

Tevens leunen we op de kennis en kunde van onze unieke ketenpartners. Hierdoor bereiken we gezamenlijk altijd het gewenste eindresultaat, specifiek op maat voor uw vraag omtrent onderhoud en duurzaamheid.

ketenpartners

Diensten

Om het eindproduct optimaal te laten zijn, werken wij volgens geldende richtlijnen, wetgevingen en Nederlandse en internationale eisen. Deze normen – zoals de NEN-8700 – worden te allen tijde gehanteerd en toegepast. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk. Bij NVT Onderhoudsgroep en onze partners, kunt u terecht voor:

 1. Advies omtrent een CMS
 2. Informatie over de CUR-248
 3. Duurzaam en comfortabel onderhoud
 4. NoM oplossingen
 5. Een Quickscan

We bieden het hele palet aan diensten aan om u te helpen met complexe renovatie vraagstukken en het duurzaam onderhouden van uw vastgoed. We staan klaar voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), woningcorporaties, zorginstellingen en uiteraard voor onze samenwerkende ketenpartners. Specifieke kennis op het gebied van techniek, begeleiding, monitoring, kwaliteit en veiligheid is bij NVT Onderhoudsgroep aanwezig.

kwaliteit

veiligheid

Duurzame renovatietrajecten is waar NVT Onderhoudsgroep Engineering voor staat. Wij ontwikkelen concepten op het gebied van duurzaam renoveren, onderhouden, vastgoedsupport, energiebesparing, projectmanagement en beheer. Het consortium Duurzaam & Comfortabel is voortgekomen uit NVT Onderhoudsgroep Engineering.

Comfort en duurzaamheid gaan hierbij samen door één deur. Alle oplossingen die voor u gekozen worden, hebben zo min mogelijk impact op het milieu. Het financiële aspect – bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies – kunnen wij desgewenst ook meenemen in het projectplan.

engineering

totaaloplossingen

Wij zijn trots op de diensten die we leveren als het gaat om duurzaam renoveren, NoM oplossingen en oplossingen rondom bouwkundige renovaties. De specialisten en EPA adviseurs van NVT Onderhoudsgroep, bieden u diensten aan om uw vastgoed langdurig te onderhouden.

 1. Duurzaam renoveren
 2. Energetische scans
 3. Energie index berekeningen
 4. Integratie van het MJOP in een DMJOP
 5. Projectmanagement
 6. Communicatie met de klant
 7. Schade-inspecties
 8. Bouwkundige scans
 9. En subsidietrajecten

We bieden u een totaaloplossing aan om uw object of constructie altijd een toegevoegde waarde te laten zijn. Een Quickscan van NVT Onderhoudsgroep kan u helpen met het starten van zo’n duurzaam en comfortabel traject!

NVT Onderhoudsgroep Engineering: uw gecertificeerde partner voor duurzaam en comfortabel bouwen.

Een greep uit onze

Portfolio