Kunststof vloeren

De beste kunststofvloeren

NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep maakt kunststofvloeren op maat. Voor iedere ondergrond hebben wij een oplossing of advies. Betonnen vloeren worden vaak ernstig belast door het intensieve gebruik van bewoners, werknemers of andere gebruikers. Slijtage, scheuren en chemische impact van chemicaliën zorgen voor een mindere kwaliteit van de vloer.

Ook de constructie en daarmee de veiligheid van het object kan hierdoor in gevaar komen. De kunststofvloeren van NVT Onderhoudsgroep zijn voor zowel de industrie, marine als de woningbouw geschikt. Wij zijn KOMO gecertificeerd: een extra garantie voor een professionele en kwalitatieve eindoplossing.

Van voorbereiding

Tot techniek

Een kunststofvloer als toplaag op een betonnen of metalen oppervlak aanbrengen, is een goede keuze als het gaat om een duurzame oplossing. Hoge eisen die worden gesteld op het gebied van reinigen, slijtage en belasting zijn geborgd. Plaatsen waar NVT Onderhoudsgroep kunststof vloeren legt zijn:

  1. Sportcomplexen
  2. Productiehallen
  3. Werkplaatsen
  4. Showrooms
  5. Drukkerijen
  6. Garages
  7. Ziekenhuizen
  8. Galerijflats
  9. En schepen

Speciale vloeren zoals PU-gietvloeren en antislipvloeren zijn tevens bespreekbaar met de specialisten van NVT Onderhoudsgroep. Wanneer u een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV) – de voormalige PBV – wenst te ontvangen dan kan dat uiteraard altijd.

Alle soorten

Innovatieve kunststofvloeren

NVT Onderhoudsgroep is voortdurend met innovaties bezig. Deze innovaties ontstaan veelal uit de vraag van u als klant (co-creatie), maar ook door onze eigen ervaring en het volgen van recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we kunststofvloeren bieden die meegaan met de tijd en die geschikt zijn voor een zwaardere thermische en mechanische belasting. Voor zowel de industrie, de woningbouw als marine hebben wij vloeren op maat.

Denk hierbij aan coatingsystemen, antislip, scheuroverbruggende vloeren, vloeistofdichte vloeren, epoxy coating, gietvloeren en scheepsvloeren.
We adviseren u inzake kwaliteit, gebruik van de vloer, mogelijkheden, financiën maar ook op zaken als kleurbepaling. De grootte van het oppervlak maakt niets uit. Alles is mogelijk bij NVT Onderhoudsgroep: uw specialist in kunststofvloeren.

Een greep uit onze

Portfolio