Kunststof vloeren

kunststofvloeren voor

de industrie

Kunststofvloeren worden in de industrie vaak gebruikt als toplaag op een betonnen vloer. Betonnen vloeren zijn sterk, betrouwbaar en duurzaam. Ze gaan lang mee en maken vaak deel uit van een lange termijn investering. Reparaties en onderhoud aan een betonnen vloer zijn kostbaar. Kunststofvloeren, toplagen op betonnen oppervlaktes, zijn dan een goed alternatief.

Een betrouwbare oplossing als het gaat om intensief gebruik in de industrie. Bij toepassingen van kunststofvloeren van NVT Onderhoudsgroep in de industrie, staan flexibiliteit en resultaatgerichtheid voorop. De technische oplossing die wij leveren, voldoen aan de Nederlandse en internationale normeringen. We garanderen kwaliteit, budgetzekerheid en risicobeheersing.

Ketensamenwerking

en resultaat

De kunststofvloeren die NVT Onderhoudsgroep in de industrie legt, zijn doorgaans niet klein qua oppervlakte. Als de opdracht dermate groot is dat er een groot aantal vierkante meters moet worden gelegd, dan worden de krachten van al onze vestigingen en samenwerkende partners gebundeld. Van Groningen tot Nootdorp, iedere specialist wordt ingezet om uw kunststofvloer op tijd en binnen budget op te leveren. Wij realiseren kunststofvloeren op maat.

Onze gecertificeerde en geschoolde medewerkers zijn voortdurend bezig met kunststofvloeren en de systemen die daar een rol in spelen. We zijn nieuwsgierig naar:

  1. Uw vraag als klant
  2. Innovaties binnen de markt
  3. Kennis over kunststofvloeren
  4. Ontwikkelingen in de sector
  5. Alle industriële toepassingen

Industriële Kunststofvloeren

innovatie

De beste kunststofvloeren op maat realiseer je niet zomaar. Hiervoor is jarenlange scholing, ervaring en verdieping in de markt nodig. Onze deskundigen investeren elk jaar in de nieuwste kennis, om zo de resultaten optimaal te houden. Ook voor het onderhoud en het beheer van de kunststof vloer is NVT Onderhoudsgroep uw specialist. We adviseren u hier graag over en helpen u het vertrouwen in de vloeren van uw object te behouden. Dit vinden wij belangrijk.

NVT Onderhoudsgroep is uw partner in de industriële kunststofvloeren, van trappenhuis tot buitengewoon grote oppervlaktes. U kunt bij ons terecht.

Een greep uit onze

Portfolio