Kunststof vloeren

kunststofvloeren voor

de woningbouw

Binnen de sector woningbouw past NVT Onderhoudsgroep verschillende typen kunststofvloeren toe. Sterker nog, NVT Onderhoudsgroep heeft aan de bakermat van de ontwikkeling van deze specifieke producten en oplossingen gestaan. Samen met een aantal betrouwbare ketenpartners kunnen wij u een zeer compleet pakket aanbieden. Voornamelijk bij complexen van woningbouwvereniging\en, beleggers, beheerders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) passen we onze oplossingen toe. Denk hierbij aan troffelvloeren, coating systemen, gietvloeren en gewapende scheuroverbruggende systemen.

Vragen die regelmatig aan onze specialisten gesteld worden als het gaat om kunststofvloeren in de woningbouw, gaan vaak over aspecten als:

  1. het verbeteren van afschot
  2. het verbeteren van antislip waarden
  3. het opheffen van technische mankementen
  4. het verbeteren van het uiterlijk van de vloer

Bijkomend voordeel van het optimaliseren van de vloer met onze vloersystemen, is het duurzaam beschermen van de betonconstructie waarop de vloer aangebracht wordt. Toekomstige problemen of uitdagingen op het gebied van betonrenovatie, worden op deze manier geminimaliseerd en de veiligheid van het object wordt geborgd.

Professionele aanpak

expertise en slimme keuzes

Waar het bij een goede kunststofvloer vooral op aankomt is de voorbereiding De voorbereiding vereist veel kennis en ervaring: NVT Onderhoudsgroep heeft daarvoor de deskundigheid in huis. Wij denken met u mee over uw wensen en mogelijkheden, het gestelde budget, praktische mogelijkheden, detaillering en uiteraard de definitieve uitvoering. Voor vrijwel alle omstandigheden en ondergronden heeft NVT Onderhoudsgroep de juiste kunststofvloer.

Door de enorme ervaring die onze specialisten hebben opgebouwd in de afgelopen tientallen jaren, weten wij exact welk type vloer u in welke situatie het best toe kunt passen. In een persoonlijk gesprek met u bepalen wij tevens welk niveau van toekomstig onderhoud u wenst. Door dit slim te organiseren blijft uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) beheersbaar en wordt de eventuele overlast voor bewoners of gebruikers tot een minimum beperkt. NVT Onderhoudsgroep denkt graag met u mee over uw kunststofvloer in de woningbouw.

Een greep uit onze

Portfolio