Verduurzamen begint nu,ontdek de voordelen

Hoe kom ik in aanmerking voor subsidie?

Wilt u als Vereniging van Eigenaren (VvE) voor uw gebouw en appartement(en) maatregelen nemen voor energiebesparing? Via de ‘Regeling energiebesparing eigen huis’ is het mogelijk hiervoor een subsidie aan te vragen. Wilt u in aanmerking komen voor een dergelijke subsidie dan dient u eerst een maatwerkadviesrapport aan te vragen eventueel in combinatie met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen onze experts u graag alle ins-en outs.

Ja, ik wil een adviesgesprek

Wat is een Maatwerkadviesrapport?

Een maatwerkadviesrapport geeft inzicht in de mogelijke maatregelen om de energetische prestaties van de woningen te verbeteren en om kosten uit te sparen op energie en onderhoud. Ons maatwerkadviesrapport geeft u alle passende antwoorden. Om een goed energieadvies te kunnen maken is een actueel 15 à 30 jaren meerjarenonderhoudsplan (MJOP) nodig. Indien gewenst levert NVT Onderhoudsgroep naast het energieadvies ook een actueel meerjarenonderhoudsplan.

Meer weten? klik hier

Wat levert mij dat op?

  • Inzicht in de huidige staat van uw object of complex
  • Rapportage van waar energie verloren gaat en waar de isolatie geoptimaliseerd kan worden
  • Uitleg over op welke subsidies u recht heeft
  • Een uitgebreid financieringsplan (NEF Nationaal Energiebespaar Fonds)
  • Een plan voor de toekomst waar het Duurzaam & Comfortabel wonen is

Ja, ik wil een adviesgesprek

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen of bel 015 – 310 83 32 voor meer informatie

Ja, ik wil een adviesgesprek
Aanvraag advies gesprek