Marine

lichtgewicht vloersystemen

NVT Onderhoudsgroep biedt u met de businessunit Marine, de best mogelijke professionele oplossingen aan op het gebied van vloerafwerkingen voor scheepsdekken. Onder meer met lichtgewicht vloersystemen die IMO gecertificeerd zijn en een geluiddempende, brandvertragende werking hebben levert NVT Onderhoudsgroep onderscheidende producten voor de scheepsvaartsector. NVT Onderhoudsgroep werkt met duurzame producten, zoals verschillende soorten kunststof producten en is dé ervaren specialist op het gebied van het maken van de beste en duurzaamste:

  1. Functionele vloeren
  2. Teaklook vloeren
  3. Esthetische vloeren

Wij willen partner zijn voor rederijen of scheepswerven die scheepsdekken of helikopterdekken nodig hebben en op zoek zijn naar deskundige gecertificeerde partners om dit te doen. NVT Onderhoudsgroep en de door ons gebruikte systemen voldoen aan de geldende nationale en internationale normen en richtlijnen. Denk hierbij aan wetgeving of eisen rondom brandveiligheid (A60). Geluid reducerende vloersystemen en antislip systemen zijn voor onze deskundigen bekend terrein. Ook voor technische en esthetische adviezen bent u te allen tijde welkom. NVT Onderhoudsgroep heeft samen met haar technische partners ruime ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van vloeren op vaartuigen die veel belast worden en slijtvast zijn. De functionele vloeren van NVT Onderhoudsgroep kunnen tegen een stootje.

Teaklook

Esthetisch

Onze teaklook vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van natuurlijke teakdekken op schepen. De uitstraling van de teaklook vloeren van NVT Onderhoudsgroep zijn erg luxueus. Voor de ontwikkeling van teaklook vloeren voor schepen, maken wij gebruik van gemodificeerde polyurethaan gietvloeren om onze teaklook vloeren zo duurzaam mogelijk en met de hoogste kwaliteit op te leveren. Door de taai elastische toplaag zijn ze bestand tegen heftige belasting, extreme weersomstandigheden en bijvoorbeeld chemicaliën. Het onderhoudsarme karakter, de vochtbestendigheid en geschiktheid voor alle schepen, maken de teaklook vloeren van NVT Onderhoudsgroep een compleet product.

De divisie Marine helpt u graag met het realiseren van uw esthetische vloer aan boord. NVT Onderhoudsgroep kan u ondersteunen tijdens de planvorming, maar ook tijdens het traject van het egaliseren, schuren, impregneren, polijsten en reinigen van uw vloer. We maken hierbij gebruik van natuurlijke producten en lichte materialen, omdat op de vaartuigen gewicht een belangrijke rol kan spelen.
Het aanbrengen en herstellen van marine vloeren, doen onze ervaren en door product leveranciers gecertificeerde medewerkers met volle overgave. We leveren stofvrije en antislip vloeren, die de soms extreme omstandigheden op het water perfect kunnen verdragen.

Wanneer u kiest om met NVT Onderhoudsgroep samen te werken voor het ontwerpen van een scheepsdek, marinevloer of helidek, dan kies u voor:

1. Strakke projectplanningen
2. Creativiteit
3. Betrouwbaarheid
4. Hoge eindkwaliteit
5. Continuïteit
6. En kostenzekerheid

NVT Onderhoudsgroep werkt door het hele land en op verzoek wereldwijd. We denken graag met u mee over het realiseren van uw Marine scheepsvloer of helikopterdek. NVT Onderhoudsgroep: uw partner als het gaat om duurzame vloersystemen voor jachtbouw en scheepsbouw.

Een greep uit onze

Portfolio