Esthetische Vloeren

NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep heeft met haar divisie Marine voor iedere ruimte op een schip de juiste oplossing voor stalen, houten en kunststof oppervlaktes. In onze lange historie hebben onze deskundigen voor diverse offshore opdrachtgevers veel verschillende vloersystemen ontwikkeld. Het resultaat is een zeer duurzame oplossing, met daarbij een klassieke en mooie uitstraling van de vloer op uw vaartuig. U kunt NVT Onderhoudsgroep benaderen voor al uw vragen rondom esthetische vloeren.

NVT Onderhoudsgroep is gespecialiseerd in polyurethaan (PU) gietvloeren in allerlei kleurstellingen en varianten. Vaak wordt onze expertise ingezet binnen de scheepsbouw of jachtbouw en dan specifiek in:

  1. Wetrooms / Sanitaire ruimten
  2. Messrooms
  3. Galley / Kombuis
  4. Kajuiten
  5. En vele andere toepassingen.

Plannen maken

betrek ons

NVT Onderhoudsgroep raadt u aan om ons in een vroeg stadium – bij de voorbereiding en planvorming – van een vloerproject te betrekken. Denk hier bijvoorbeeld aan het belang van het egaliseren van de te ontwikkelen vloer. Die egalisatie doen wij met zowel minerale als kunststofproducten. Als deze voorbereidingen getroffen zijn, kan de eindafwerking plaatsvinden. Het eindproduct dat onze specialisten aanbrengen kan een duurzaam tapijt zijn of een ander prefab (prefabricage) product van één van onze partners. NVT Onderhoudsgroep biedt in de scheepvaart ook vaak Teaklook vloeren of Functionele vloeren aan.

Onderscheidend in het egalisatieaanbod van NVT Onderhoudsgroep zijn de lichtgewicht egalisatieproducten, die door hun extreem lage soortelijk gewicht zeer gewenst zijn voor bijvoorbeeld de highspeed motorboten of jachtbouw. Elke kilogram die bespaard kan worden op het water is belangrijk, bij het ontwerp van een schip. We leveren PU-gietvloeren (polyurethaan) waarbij u een oneindige keuzevrijheid heeft in kleuren en varianten zoals Color Flakes (chips). Het is zelfs mogelijk om het logo van uw bedrijf in de vloer te verwerken! Duurzaamheid en levensduur van de vloer staat bij NVT Onderhoudsgroep altijd op nummer één, omdat de vloeren enorm belast worden. We denken graag met u mee over de plannen die u heeft met uw esthetische vloer!

Een greep uit onze

Portfolio