Teaklook vloeren

NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep biedt teaklook vloeren voor op uw schip, jacht, sloep of fregat. Teaklook vloeren zijn kunststofvloeren die bestaan uit duurzame gemodificeerde polyurethaan kunststof. Met een ontwikkelde vloer van NVT Onderhoudsgroep benadert u de ‘look & feel’ van een natuurlijk hardhouten teakdek. De vloerplaten zijn kenmerkend door hun taai elastische oppervlak, waardoor ze erg sterk en zeer duurzaam zijn. De vloeren die door NVT Onderhoudsgroep worden ontworpen, worden ingezet op vaartuigen, grote jachten en vele andere soorten boten. Dit omdat het kunststof bestand is tegen extreme omstandigheden op zee zoals ernstige warmte, koud weer, intensieve belasting en bijvoorbeeld olie, benzine of zout water.

Naast het duurzame karakter van het kunststof teakdek dat NVT Onderhoudsgroep ontwikkelt, zijn onze teaklook vloeren:

 1. Onderhoudsarm
 2. Milieuvriendelijk
 3. Geluid reducerend en isolerend
 4. Vochtbestendig
 5. Antislip
 6. Kleurrijk en kleurvast
 7. Comfortabel
 8. Geschikt voor alle soorten boten

Luxe

Uitstraling

Het oog wil ook wat, dus uw vloer van NVT Onderhoudsgroep heeft een luxe uitstraling. Uw sloep, jacht of ander vaartuig biedt op deze manier de kwaliteit, die u als bedrijf uit wilt stralen. De kosten van een dergelijke scheepsvloer, zijn daarnaast beduidend lager dan een originele natuurlijke teakvloer. Dit is een belangrijke reden waarom bedrijven ervoor kiezen om een teaklook vloer te laten maken door NVT Onderhoudsgroep.

Teakdek op maat

PU gietvloeren

Teak is een specifieke houtsoort die oorspronkelijk uit Azië komt, maar tegenwoordig ook in tropische wouden voorkomt. Door de beperkte beschikbaarheid van tropisch teak hardhout enerzijds én de groeiende behoefte aan teakdek anderzijds, is de snelle opkomst van deze scheepsvloeren goed te verklaren. NVT Onderhoudsgroep biedt teaklook vloeren op een aantrekkelijke manier aan scheepseigenaren aan, namelijk:

 1. Met hoge kwaliteit
 2. Met hoge beschikbaarheid
 3. Met hoge ontwerpvrijheid
 4. Tegen geringere kosten
 5. Met natuurlijke ogende uitstraling
 6. Met een snelle service

De duurzaamheid en kwaliteit van de vloeren zijn gegarandeerd, door toepassing van polyurethaan (PU kunststof) gietvloeren. We ontwikkelen onze vloeren door middel van ketensamenwerking. Dat is wat NVT Onderhoudsgroep onderscheidt.

NVT Onderhoudsgroep heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen van teaklook scheepsvloeren. Onze deskundigen hebben veel boten, sloepen en fregatten voorzien van een kunststof teakdek. We houden hierbij altijd rekening met de wensen die u als opdrachtgever heeft. U bepaalt helemaal zelf uw eigen:

 1. Karakteristieke ontwerp
 2. Op maat geschuurde teaklook vloer
 3. CNC gefreesde (computer numerical control) vloer
 4. Kleur of kleuren houttinten

NVT Onderhoudsgroep vestiging Noord (in Groningen) heeft een eigen teaklook vloer gerealiseerd. We vertellen u graag alles over het ontwerpen van onze vloer, het ontwikkelen ervan en het uiteindelijke resultaat. NVT Onderhoudsgroep: uw partner als het gaat om het realiseren van een teaklook vloer.

Een greep uit onze

Portfolio