Over ons

Achtergrond en ervaring

NVT Onderhoudsgroep

Op 10 december 1907 is NVT Onderhoudsgroep opgericht door de heer L.A. van Tour als schildersbedrijf in Den Haag. De combinatie van vakkundig personeel, een goed netwerk aan relaties en het overnemen van een aantal collega schildersbedrijven zorgde voor een stevig fundament. In die tijd werden er langdurige contracten gesloten met onder andere Madurodam, de ANWB, Shell, Gulf, Groothandelsgebouw Rotterdam, Defensie en Delta Lloyd.

Ondanks een aantal flinke tegenslagen in De Tweede Wereld Oorlog en de Watersnoodramp in 1953 bleef ons bedrijf groeien. In Rotterdam werd de firma De Groot overgenomen. Om de vele en omvangrijke projecten van na de rampjaren te klaren zijn er samenwerkingsverbanden met collega bedrijven opgericht om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van de vele projecten in Nederland werden er ook toen al projecten uitgevoerd in andere delen van Europa.

Landelijke dekking

Betonrenovatie

Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van onze vaste opdrachtgevers zijn er in de jaren ’50 de eerste extra vestigingen opgericht in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Nijmegen. In de jaren ’80 volgden de vestigingen in Groningen en Apeldoorn. Onze landelijke dekking was compleet

NVT Onderhoudsgroep heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de betonrenovatie sector in Nederland. Met het binnenhalen van specialisten op dit gebied werden in samenwerking met onze leveranciers diverse mortels, coatings en gietvloeren ontwikkeld. In de jaren ’70 en ’80 werden onze NBK vestigingen opgericht en ontwikkelde ons bedrijf zich als specialist op het gebied van betonrenovatie en kunststof vloeren.

Uitbreiding dienstenpakket

Toekomstplannen

In de jaren die volgden hebben wij ons dienstenpakket verder uitgebreid, met de oprichting van onze bedrijven voor straaltechnieken en isolatietechnieken. In 2007 werd het 100-jarig bestaan van ons bedrijf uitgebreid gevierd en werden onze bedrijven Van Tour de Groot, NBK en NBK Straal- en isolatietechniek ondergebracht bij de moedermaatschappij NVT Onderhoudsgroep. Eind jaren ’70 werden de aandelen van onze bedrijven voor het eerst overgenomen door het management, via een aantal management buy-outs zijn tot op de dag van vandaag de aandelen in het bezit van directieleden, management en stafmedewerkers.

NVT Onderhoudsgroep heeft met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Utrecht, Bleiswijk en Eindhoven een landelijke dekking. Hier zijn we trots op. Met onze ervaren, enthousiaste en betrokken medewerkers kunnen wij een compleet diensten pakket aanbieden op het gebied van Vastgoedonderhoud, Energetisch Renoveren, Betonrenovatie en Kunststof Vloeren.

Met deze voor Nederland unieke combinatie kunnen wij duurzame toegevoegde waarde creëren. Voor onze opdrachtgevers, co-makers en leveranciers zijn wij een no-nonsense partner waarbij het leveren van kwaliteit, afspraak is afspraak en ontzorgen hoog in het vaandel staan. Het beleid van de NVT Onderhoudsgroep is erop gericht om voor haar medewerkers duurzame werkgelegenheid en een veilige werkomgeving te bieden.

Kernwaarden

directieteam

De directie van NVT Onderhoudsgroep wordt gevormd door:

Algemeen directeur: Ipe van der Deen
Financieel directeur: Marcel Kamps
Commercieel directeur: Ronny Hulsman

Naast een duidelijke missie en visie kunnen wij ons bedrijf helder identificeren met de volgende kernwaarden:

  1. Betrouwbaar
  2. Veelzijdig
  3. Betrokken

Door continu invulling te geven aan deze kernwaarden samen met investeringen op het gebied van vernieuwende samenwerkingsvormen, scholingsprogramma’s, uitbreiding van markten en innovaties zijn wij in staat om ons bedrijf gezond en toekomstbestendig te houden. NVT Onderhoudsgroep: “wij hebben een goede naam hoog te houden!

Onze Partners

in ketensamenwerking